Informatie mail

Volledige pdf downloaden met kaartje
Beste reünist, Nog twee weken en dan staat de Reünie 100 jaar TBL in de agenda. Er is hard gewerkt aan een middag-en avondprogramma om van deze dag een geslaagde reünie te maken. Hieronder een aantal huishoudelijke mededelingen om deze dag goed te laten verlopen.
• Aanvang: 14.00 uur. Einde om 22.30 uur. Gedurende deze periode kan er binnengelopen worden.
• De ingangen naar de fietsenstalling aan de Molenstraat en aan de Oostwal (achter de school) zijn geopend. Na het parkeren van je fiets dien je door de hoofdingang van de school naar binnen te gaan. Vanwege de bouw van het Walkwartier aan de kant van de Carmelietenstraat moet deze poort gesloten blijven.
• De parkeerplaats is beperkt (zie verderop in dit document). Ben je slecht ter been, dan kun je dit melden bij de organisatie, dan kijken we wat wij kunnen regelen.
• Bij binnenkomst in de centrale hal moet je je laten registreren bij de balie van jouw afstudeerjaar of bij de oud-personeelbalie. Hierbij moet je de bevestigingsmail met de QR-code kunnen laten zien die je toegestuurd is. Indien je deze niet kunt terugvinden dien je de registratie te doen met een geldig ID.
• Vervolgens krijg je dan een badge en een polsbandje. Hiermee kun je de school dan weer binnenkomen als je tussendoor de reünie even wilt verlaten.
• Iedereen krijgt bij binnenkomst twee munten te gebruiken voor één of twee drankjes. Thee en koffie zijn gratis. Er zijn drie locaties alwaar munten kunnen worden bijgekocht, (€2,50 per stuk) die voor drank en eten kunnen worden gebruikt. Het heeft de voorkeur om met PIN te betalen. Er zal één locatie zijn waar met contant geld munten kunnen worden gekocht.
• Bij binnenkomst zal er een brochure met het programma van de dag en plattegrond worden meegegeven. Hierin kun je o.a. vinden waar je eindexamenjaargenoten te vinden zijn en waar je oud-docenten uithangen.
• Er is een stand van de stichting Vrienden van het TBL en waar men zich in kan schrijven als Vriend voor het eenmalige bedrag van € 10,00.
• Tot slot kan men via de site tbl100.nl/reunie/het jubileumboek bestellen en kunnen er nog steeds hoodies worden besteld. Tijdens de reünie is er een standje waar het boek gekocht kan worden en een hoodie besteld en betaald kan worden. De hoodie wordt dan door onze leverancier toegestuurd binnen enkele weken.

De bereikbaarheid van school:

Volledige pdf downloaden met kaartje

• I.v.m. bouwwerkzaamhedenis de Carmelietenstraat éénrichtingsverkeer, inrijden kan alleen vanaf de Molenstraat.
• Wij raden aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Of met de fiets.
• Komt u met de auto dan is parkeren mogelijk in Parkeergarage Bergoss of parkeerplaats Jurgensplein, beiden op korte afstand van onze school. Tot 18.00 uur is het betaald parkeren. Eventueel kan er ook geparkeerd worden achter theater De Lievekamp (Raadhuislaan) of achter het voormalige belastingkantoor (ingang tegenover bioscoop Kinepolis).
Tot 17 juni!!
Tom Brocks, rector
Eric vd Bogaart, Harold de Leeuw, Arjen-Toine Ulijn, Theo van Welie en Ine Smit-Verbakel, organisatie van de reünie TBL 100 jaar
n.b. Op de dag is er beveiliging aanwezig en is er eenEHBO-post